Byte av vara och returer

 

Om du har tappat bort formuläret för byten och returer behöver du inte oroa dig. Du kan ladda ner och skriva ut ett annat formulär genom att klicka här.

 

Standardbyte av vara

 1. Fyll i ditt utbyte och returformulär som kom med din leverans inom 28 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning.
 2. Låt oss veta varför du vill byta varan så att vi kan förbättra vår service.
 3. Se till att produkten du vill lämna tillbaka är oanvänd och har alla bifogade etiketter.
 4. Packa på ett säkert sätt eller skicka allt i sin originalförpackning för att vara säker på att det når oss i ett återförsäljningsbart skick.
 5. Skicka oönskade produkter tillbaka till oss på nedanstående adress. Var noga med att du sparar kvittot så att du har bevis på portot eftersom vi inte kan ersätta paket som kommer bort i postgången utan kvitto.
  NOTERA: Varan skall skickas med normal postgång och kan inte postas Rek.
 6. När originalprodukterna har anlänt till vårt lager kommer de utbytta produkterna skickas till dig inom två arbetsdagar. Dobell förbehåller sig rätten att neka byte om något av de ovanstående villkoren inte uppfylls.

Expressbyte av vara
Om du vill att en produkt ersätts innan vi har fått produkten som ska bytas in i vårt lager, kommer vi att debitera kostnaden för ersättningsprodukten till ditt betalkort. När vi har fått din ursprungliga produkt kommer vi att behandla din återbetalning.

 1. Lägg till en annan beställning online eller kontakta kundtjänst via e-post.
 2. Fyll i ditt byte och returformulär som kom med din leverans inom 28 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning.
 3. Låt oss veta varför du vill byta varan i formuläret så att vi kan förbättra vår service.
 4. Se till att produkterna skickas tillbaka är oanvänd och har alla bifogade etiketter.
 5. Packa på ett säkert sätt eller skicka allt i sin originalförpackning för att vara säker på att det når oss i ett återförsäljningsbart skick.
 6. Skicka oönskade produkter tillbaka till oss på nedanstående adress. Var noga med att du sparar kvittot så att du har bevis på portot eftersom vi inte kan ersätta paket som kommer bort i postgången utan kvitto.
  NOTERA: Varan skall skickas med normal postgång och kan inte postas Rek.
 7. Vi skickar de nya produkterna samma dag om du beställde bytet före 17.00 annars kommer vi att skicka varan nästa dag.
 8. När originalprodukterna har anlänt till vårt lager kommer de utbytta produkterna skickas till dig inom två arbetsdagar. Dobell förbehåller sig rätten att neka byte om något av de ovanstående villkoren inte uppfylls.

Returer
Vi vill att våra kunder ska tycka det är trevligt att handla via vår hemsida och erbjuder därför problemfria returer. I de sällsynta fall då du inte är nöjd med vad du beställt och du istället för att byta varan, vill bli återbetalad,

 1. Vänligen returnera produkterna inom 28 arbetsdagar efter din beställning
 2. Fyll noggrant i följesedeln med korrekta uppgifter, så att vi kan förbättra vår service.
 3. V.g. se till att produkten (-rna) som skickas tillbaka är oanvänd(-a) och att alla etiketter sitter kvar. Se också till att de(-n) återlämnas i samma skick som du mottog de(-n), annars kan vi kanske inte behandla din retur och vi kan komma att behöva ta ut en extraavgift.
 4. Packa på ett säkert sätt eller skicka allt i sin originalförpackning så att det når oss i ett återförsäljningsbart skick.
 5. Skicka tillbaka oönskade varor till oss på nedanstående adress. Se till att spara kvittot, eftersom vi inte kan ersätta paket som kommit bort, utan kvitto. Obsevera: Varan (-orna) bör skickas som vanligt Postpaket, inte som Rekommenderat. Glöm dock inte att ändå be om kvitto!
 6. När de(-n) returnerade varan (-orna) anländer till vårt lager återbetalar vi dig inom 10 arbetsdagar.

Dobell förbehåller sig rätten att neka returer om något av de ovanstående villkoren inte uppfylls.

Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot returer som skickats som rekommenderat!!

Paket som skickas rekommenderat kommer endast till ett postkontor och inte vår adress.

Postadress:

Dobell 
Dalhemsvägen, 128 C
254 63, Helsingborg
Sweden