OM OSS

About us

Våra varumärke

Global Tailor ltd omfattar några märken, bland annat Dobell och Avail London, synonymt med brittiska arv och känns igen med värde och kvalitet och erbjuder prisvärd anpassning för både män och kvinnor.

Etablerad 2003 av Mike Dobell, som fick idén om verksamheten medans han rest runt i Asien som student och fick insyn av behovet av kvalitetsformella herrkläder till ett rimligt pris när han köpte en smoking för universitetet.

Vår grundare

Mikes rötter ligger i familjehotellet, där hans verksamhet började i ett av källarrummen, hans kärlek till entreprenörsanda och risker skiner genom när han pratar om Global Tailor Ltd. Mike har skapat ett blomstrande modeföretag med formella och vardagskläder i den mycket konkurens kraftiga modevärlden. Hans prisvärda brittiska arv är en frisk fläkt med lyxiga material och modeller som gör mode överkomligt för alla, överallt.

Vi erbjuder personlig service för våra europeiska kunder och i våra lokaler kan du hitta designteamet som skapar plagg som tillverkas över hela världen. Hos oss hittar du vackert skräddarsydda 3-delade kostymer, eleganta 3/4 längd rockar och kavajer med detaljerad nogrann design. Arbetsam och driven är Mike och teamet en inspiration till alla unga i dessa tuffa tider och det visar att om du arbetar hårt kan du uppnå dina mål.

Vi vill hemskt gärna höra från våra kunder. Om du har några frågor angående våra tjänster så tveka inte att kontakta oss via e-post.

Postadress:

Dobell
Dalhemsvägen, 128 C
254 63, Helsingborg
Sweden

Company No. 4964527

VAT No. SE 502071463901